Про бренд Alpine Element

04.07.2013

Елемент твого життя

Мабуть, всі велосипедисти трохи божевільні по своєму. І ми-не виключення. Наша місія – зробити велосипед Alpine Element по справжньому важливим  елементом вашого життя.

Традиції і технології

Як ви думаєте, чи легко винайти велосипед в наші дні?

Безліч компаній намагаються здивувати споживача чимось особливим, конструюючи  дуже дорогі велосипеди. Що ж це не погано. А ми на відміну від багатьох, намагаємось робити навіть самі прості велосипеди такими які вам обов’язково  сподобаються. Звичайно що в нашій справі  не обходиться без інженерів  зі знанням сопромату і сучасних технологій.

І так, для тих хто цікавиться, ми трохи розкажемо про це.

Як робиться велосипед Alpine Element сьогодні

Проектування рами – це те, з чого починається велосипед,  бо якраз - саме рама найважливіша частина велосипеда. Звичайно що приходиться аналізувати перетин і геометрію труб, (но що саме важливо) в самому кінці велосипед повинен вийти  просто красивим і подобатись своєму господарю. Щоб не завантажувати вас довгими описами складного виробництва просто покажемо вам нашу схему  створювання рами:

Ідея про властивості велосипеда - ідея про геометрії та параметри труб - моделювання в спеціалізованій програмі - створення прототипу для тесту - тестування в лабораторії на вібростенді - тестування в реальних умовах - можливі коригування та налагодження - рама готова до серійного виробництва на заводі.

Ідея в нашому випадку - це не просто абстрактна гіпотеза. Перш за все, ідея - це практичні знання (багаторічний райдерський  досвід команди розробників, набутий у шосейних гонках, крос-кантрі, даунхілі) і переконання у високій якості результату.

 

Велосипед складається з рами і ще близько 35 компонентів. Доводиться думати про кожну деталь, перевіряючи її по всі можливими параметрами. Ми постійно спілкуємося з виробниками компонентів, методично відвідуємо заводи з виробництва велосипедів, аналізуємо технології, функціональність деталей і ціну. Якщо нам сподобалася конкретна деталь, ми встановлюємо її на прототип і переходимо до тестування. Випробування ми влаштовуємо як на спеціальних стендах, так і в реальних умовах на наших трасах. Якщо деталь працює як ми хочемо - ми сміливо ставимо її на наш велосипед Alpine Element.

Коли велосипед Alpine Element повністю готовий, витримавши всі випробування і тести він заслуговує  на нагороду  нашим фірмовим знаком - Alpine Test.

Коментарi

  • егор05.07.2013, 00:32
    а при чем здесь альпы если это московская марка? правда пишут что швейцария везде))))))
    Вiдповiсти

Додати комментар

Написать комментарий



captcha
У порiвняннi немає товарiв

У обраному немає товарiв

Каталог товарiв

Статтi





Товар дня

M-Wave Travel Extreme