Велосипед на всі випадки життя? Шосейний? Трекінговий? Циклокрос? Відповідь одна: FOCUS Mares AX 5.0

18.11.2013

Кінець робочого дня сьогодні наступив раніше ніж звичайно, все рівно за вікном вже сутінки. Ти звичайно ж міг би зробити недовгий тренувальний заїзд або проїхатись додому з роботи, але холод і зимовий вітер роблять з тебе підкорювача дивану, хіба що тільки……

Перед вами FOCUS Mares AX 5.0 – який є ідеальним контраргументом зимовій сплячці. Новий велосипед з свіжою концепцією підходить не залежно від пори року будь то зима чи осінь. Широкі покришки (ширші ніж на шосейнику),щитки на передньому і задньому колесі, перемикачі швидкостей від Shimano Tiagra,  дискові механічні гальма Shimano Deore, фара на діодах від Fizik. Все це робить велосипед FOCUS Mares просто неперевершеним і дійсно універсальним байком на всі випадки життя. Всього мить і ти вже несешся по мокрим від дощу вулицям або може пробираєшся  по вузьким стежкам лісопарку. Mares AX 5.0 отримав багато позитивних відгуків від німецьких зимових видань. Такі журнали як "Tour" і "aktiv Radfahren", де велосипеди порівнюють на тестових заїздах, новий концепт моделі від Focus справив сильне враження на тест редакторів видань. Глянець "aktiv Radfahren" оцінив велосипед самим високим балом і назвав його чудовим "всюдиходом". Ще одна важлива деталь котра була виділена під час тестів це чотири можливих застосувань велосипеда: всепогодний, для велокросу, гоночний (з 23 мм покришкою) чи трекінговий велосипед з багажником і ліхтариками. А що кажуть професіонали? "Це цікава модель котра привертає увагу будь якого велосипедиста. Ви спитаєте мене чому? Я відповім тому що, він виглядає як гоночний, але в той же час підходить для міського катання". Пояснює консультант магазину "Велостріт" Анатолій Петрович.
Все велосипеды Focus

Коментарi

  • Алекс16.01.2014, 13:36
    Отличный новинка 5.0 для любителей поганять! Хорошая жесткая рама из алюминиевого сплава, дисковые тормоза, колёса по 28 дюймов. Присутствует двойной обод, также их алюминиевого сплава, двадцать скоростей. Очень рекомендую!
    Вiдповiсти
  • Михаил07.02.2014, 21:09
    Пока не купил, но собираюсь. Что радует в данной технике, так это то, что они собираются в Германии. Согласитесь, что во многом уже это гарантия качества. Ну и в целом качество сборки просто великолепное.
    Вiдповiсти
  • Линур07.02.2014, 21:10
    Присматриваю себе сейчас этот велосипед. В целом качество радует - и сборка хорошая и дизайн. Единственно, что смущает, тяжеловат. Но в принципе эо скорее с непривычки такие ощущения.
    Вiдповiсти

Додати комментар

Написать комментарий



captcha
У порiвняннi немає товарiв

У обраному немає товарiв

Каталог товарiв

Статтi





Товар дня

M-Wave Travel Extreme