16 дюймові велосипеди

23.12.2013

«Купити 16 дюймовий велосипед » - якщо це те, чого ви бажаете, то магазин « Велостріт » готовий вам допомогти. 16 - в цьому розумінні, позначається діаметр колеса в дюймах. Найчастіше велосипеди з колесами такого діаметру - дитячі. Майже у будь-якої дитини, з'являється бажання, що б батьки купили йому велосипед. Будь-яка дитина в ранньому віці, прагне до певної незалежності, тому покупка велосипеда є такою бажаною. Велосипед для дітей вважається власним засобом пересування, на якому вони без батьків можуть покататися по двору, парку та поспілкуватися з друзями під час їзди.
Для дитини в зовсім юному віці перший велосипед не обов'язково має бути трьохколісним, малеча добре катається на велобігах ( велобіг велосипед без педалів на якому принцип їзди полягає у відштовхувані ногами) Ну а для зовсім маленьких є триколісні, які виконані у вигляді коляски, що б батьки безпосередньо самі могли возити свою дитину по місту. Для дітей у такому віці вже дуже важливим є питання про розвиток координації вашої дитини, тому бажання батьків купити велосипед 16 є досить логічним.
Через деякий час, коли ваш малюк підросте, і йому вже буде занадто легко, а від того й не цікаво, їздити на триколісному велосипеді, можна буде його плавно переводити на велосипеди більш дорослої лінійки з двома колесами. Існує ряд моделей розроблених саме для найменших, що б їм було зручно їздити на велосипеді незалежно від своїх фізичних даних. У такому юному віці велосипед відіграє досить важливий соціальний аспект, тому що дозволяє знаходити нових друзів, у яких теж є велосипед і змагатися з ними.
Якщо ваше рішення купити дитячий велосипед 16 вже остаточне, то приїжджайте до нас вже сьогодні . Фахівці магазину « Велостріт » будуть раді надати вам допомогу у виборі велосипеда для вашої дитини.

Комментарии

Пока что нет комментарий


Добавить комментарий

Написать комментарий



captcha