Купівля шосейного велосипеда

01.01.2014

Куплю велосипед шосейний а особливо бренду Focus » - якщо це перше, що ви збираєтеся втілити в життя, то наш магазин « Велостріт » саме те, що вам допоможе. Наш асортимент неодмінно вас порадує. Якщо вам хто то сказав : «Куплю шосейний велосипед» , то відправляйте їх відразу до нас. Ми знайдемо підхід до кожного.

Шосейний велосипед має ряд важливих відмінностей , основні з яких ми зараз розглянемо.

Хороша аеродинаміка. Досягається це за рахунок , по можливості , пласкої рами і обтічної форми всього велосипеда. Це помітно зменшує опір повітря при швидкій їзді , і дозволяє їхати тривалий час і не зменшувати швидкість. У деяких моделях для підвищення аеродинаміки в розрізі рами не окружність , а так званий перетин каплевидной форми. Плюс колеса з високим каплевидним профілем, в комплекті з пласкими шпицями дають неперевершену аєродинаміку
Мала вага . Мала вага , як вже було сказано вище , спрощує і прискорює розгін велосипеда і значно зменшує зусилля велосипедиста , при їзді вгору, або виконанні різких маневрів. Досягається це за рахунок , в першу чергу , використання сучасний надлегких матеріалів , таких як алюміній , титан , магній або карбон.
Жорстка посадка. За рахунок якої досягається краще відчуття траси велосипедистом . Так само це мінімізує витрати енергії на амортизацію , що не потрібно при їзді по якісній дорозі і збільшує ефективність вашої їзди. З цією метою в шосейному велосипеді не використовуються амортизаційні підвіски , що не тільки робить посадку жорсткіше , а й значно зменшує вагу.
Якщо ви живете в Києві , або для вас нічого не варто в нього приїхати , то відвідайте наш магазин на проспекті Перемоги особисто , і на власні очі переконайтеся в кількості і якості нашого асортименту тут і виберіть покупку собі до душі . Якщо ж ви є жителем будь-якого іншого населеного пункту , то просто зробіть замовлення , а ми вже подбаємо про те , що б ваш вибір був доставлений вам в строк.

Комментарии

Пока что нет комментарий


Добавить комментарий

Написать комментарий



captcha