Купити велосипед Focus в магазині Велостріт

20.12.2013

«Надумали Купити велосипед Focus» - це те, що ви собі запланували в найближчому майбутньому? Якщо так, тоді скористайтесь послугами нашого магазину «Велостріт». Ми завжди готові допомогти вам зробити правильний вибір. Focus - це найбільший виробник велосипедів в світі. Він був створений в 1992 році з однією метою: виробляти кращі велосипеди у світі. Засновниками даної компанії є інженери. Усвідомлення власних можливостей і знання своїх сильних сторін допомогли їм створити швидкопрогресуючу компанію. Вони зробили поїздку на велосипеді приємнішою і доступнішою людям в усьому світі завдяки власним знанням і досвіду. Вони задалися метою: поліпшити велоспорт у всьому світі, керуючись трьома головними принципами: майстерність, інновації, натхненність.
Якщо у вас вже виникло бажання: купити цей велосипед, то ви робите правильний вибір. Тому що компанія Focus за останні 2 десятка років зросла далеко за межі своїх початкових масштабів. І стала одним з провідних брендів з виробництва якісних велосипедів та велоодягу. Масштабність компанії, і авторитет зароблений роками, доводить більше 9070 роздрібних партнерів по всьому світу. І ця цифра ще далеко не межа. Компанія Focus завжди прагне надихати своїми велосипедами професійних гонщиків і залучати все більше початківців велосипедистів.
Гонщики на велосипедах виробництва Focus перемагають на чемпіонатах світу у всіляких дисциплінах, а звичайні велосипедисти вже давно зробили цей бренд лідером світового ринку. Так що, якщо вам хтось колись скаже: «Куплю велосипед Focus», сміливо слідуйте його прикладу. А фахівці магазину «Велостріт», в свою чергу, допоможуть вибрати потрібний саме вам товар, який після покупки залишить вас задоволеними. Незабудьте перед купівлею велосипеда зробити його тестдрайв біля нашого магазину, щоб 100 відсотково впевнитись в правильному виборі найкращого велосипеда від бренду Focus.

Коментарi

  • Летчик16.01.2014, 23:06
    Компания Focus не новичок в своем деле и с каждой новой моделью приближается к совершенству. За последние 20 лет она стала одной из самых известный компаний мира по велосипедам. Будьте уверены в качестве!
    Вiдповiсти
  • Славик19.01.2014, 22:34
    Наконец решил купить себе велосипед, и вы знаете очень я доволен
    этим велосипедом. Очень удобный в управлении, сиденье и руль регулируется под любой рост. Один недостаток для меня это тяжеловата железная рама, и немножко не удобный руль, но думаю к этому можно привыкнуть, а так качество сборки хорошее. Так что советую и вам приобрести хороший велосипед.
    Вiдповiсти
  • Мирослав19.01.2014, 22:40
    Так меня вполне устраивает этот велосипед, но конечно есть и недостатки на руле очень быстро стирается резина и вы знаете хоть и говорят, что хорошее качество сборки, но у меня стали ржаветь детали, и самый большой недостаток нет на колесах крыльев, в дождливую погоду вся спина залчпана грязью.

    Вiдповiсти
    • Абдул21.01.2014, 15:55
      Фокус делает одни из самых качественных велосипедов уже на протяжении более 20 лет. Если вы не ухаживаете должным образом за обувью она портится быстрее. За всем нужно ухаживать. Ржавчина сама по себе не появляется
      Вiдповiсти

Додати комментар

Написать комментарий



captcha
У порiвняннi немає товарiв

У обраному немає товарiв

Каталог товарiв

Статтi





Товар дня

M-Wave Travel Extreme