І знову Focus

28.12.2013

Велосипед Focus купити можна в нашому веломагазині «Велостріт». Люди, що розбираються в велосипедах, вам точно скажуть, що Focus - це правильний вибір. Focus - це компанія, яка займається виробництвом велосипедів найвідоміших і популярних брендів. Вони займають лідируючі місця в світі серед інших виробників у галузі велоспорту. На сьогоднішній день більше половини всіх брендових велосипедів світу виготовлені даною компанією. Тому, велосипед Focus купити варто тим, хто хоче отримати по- справжньому якісний продукт зі світовим визнанням.

За масовістю виробництва з компанією Focus не може зрівнятися жодна подібна компанія. Станом на 2002 рік обсяг виробництва перевалив за 5 мільйонів одиниць товару. Більш ніж кожен другий велосипед виробленої в той час - це був продукт компанії Focus. Надійність і масштабність даної компанії підтверджує їх успішність на ринку. За фінансової складової Focus залишив далеко позаду своїх конкурентів. У 2008 -му році оборот коштів всередині компанії перевищив позначку в 1 мільярд доларів, якщо враховувати велосипеди всіх марок, які були вироблені на заводах Focus. Крім виробництва Focus активно займається спонсорською діяльністю. З 2011 по 2012 рік вони спонсорували міжконтинентальну професійну шосейну велокоманду Катюша. Продовжують співпрацювати з шосейною командою AG2R La Mondiale. В гонках кроскантрі їх представляє команда FOCUS XC Team. Зараз команда відома під назвою FOCUS XC Team. І якщо професійні велогонщики користуються продукцією Focus, то чим гірше ви?

Купити велосипед Focus можна в дуже багатьох країнах світу, в тому числі і в Україні. Звертайтеся в наш магазин «Велостріт», і ми допоможемо вам з вибором дійсно якісного велосипеда.

Всі товари, які представлені на полицях нашого магазину, мають по -справжньому світову якість.

Коментарi

  • Валера2516.01.2014, 23:44
    Я недавно познакомился с компанией Фокус и чем больше я о ней узнаю, тем больше хочется приобрести именно эту модель. Много отзывов говорят об отличном качестве германской компании, но не мало отмечают и небывалое внимание к деталям. Таким как дизайн, цвет, стиль и многое другое. Но эта модель просто БОМБА!
    Вiдповiсти
  • Дениска20.01.2014, 00:06
    Всем кто любит хорошую езду рекомендую такой велосипед. Это замечательный качественный велосипед с красивым дизайном и цена тоже сильно вас не растроит. За все время моего использования никаких недостатков я не выявил, все регулируется просто и удобно, тормозные колодки меняются без проблем. От езды на таком велосипеде я получаю огромное удовольствие.
    Вiдповiсти
  • Мирон21.01.2014, 16:08
    Прекрасная модель, очень удобный руль и сиденье - говорю с личного опыта. Велосипед не тяжелый, но как всегда надежный. Фокус, как всегда на высоте. Жду следующих новинок от одной из крупнейшей германской фирмы.
    Вiдповiсти

Додати комментар

Написать комментарий



captcha
У порiвняннi немає товарiв

У обраному немає товарiв

Каталог товарiв

Статтi





Товар дня

M-Wave Travel Extreme